top of page

Over Lightcarbon Europe

LIGHTCARBON Europe is de officiële agent van Xiamen LightCarbon Composite Technology Co., Ltd. voor de Nederlandse en Belgische markt.

Enkele producten zijn te bezichtigen bij diverse bikeshops in Nederland en België. 

In principe is alles mogelijk. Van een los frameset tot een custom made JMC. Elke fiets is uniek. Er is vrije keuze in kleur, design en onderdelen. 

Mooie woorden van Harold:

"Na circa 6 weken intensief contact was de fiets klaar en kan ik alleen maar lof hebben voor de racefiets, zijn kwaliteit maar ook de nazorg van Joost. Regelmatig wordt gesteld dat snelle racefietsen stug, hard en ongemakkelijk zijn. Dit is in deze niet het geval. De racefiets zit als gegoten waarbij lichamelijke klachten niet meer aanwezig zijn, tochten met minder stops kunnen plaats vinden en de snelheid/tijden sterk zijn verbeterd. Naast bovenstaande successen geeft de merknaam ook een mooi aanknopingspunt voor een gesprek want wie noemt zijn fiets nu JOOST. Wel, ik draag de merknaam met trots en leg alle geïnteresseerde graag uit wie Joost is en hoe hij je volledig kan begeleiden in het maken van de juiste keuzes om tot een perfecte fiets te komen. Ik beveel dan ook graag het merk JOOST aan. 

355494121_3978259572400850_7042993694173834292_n.jpg
bottom of page